Mixa melon, Campari, juice och is i en mixer. Campari är så himla gott. Till 4 glas600 g kärnfritt fruktkött av vattenmelon16 cl Campari2-3 dl blodapelsinjuice12 isbitarEv apelsinskivor till kanten på glasetSkär melonen i grova bitar
Fyll ett stort vinglas med is Häll först på Proseccon försiktigt Häll sedan på Campari och avsluta med lite soda Garnera snyggt med en apelsinskiva 4 cl Campari
8 cl campari (ca 0,75 dl). 6 färska jordgubbar lime, 3 skalremsor från 8 cl campari (ca 0,75 dl) ca 20 cl tonic, väl kyld (ca 2 dl) grovt huggen eller krossad is
Fördela camparin i 4 glas och häll på mycket is. 0,2 dl campari bitter. Häll sedan i juicen och vattnet. Trä en apelsinskiva och melissbladet på små smala träspett, typ tandpetare och lägg pinnarna över glasen
Idag kanske inte den läkande kraften det första man tänker på när man tar sig ett glas Campari och juice men ska man tro gammal visdom så gör du matsmältningen en stor tjänst
2 cl Campari. 2 cl Campari. Känslan när man tidigt en morgon hör en gammal låt man inte hört på länge. En låt som man inte visste att man saknat och som omedelbart fyller upp hela ens väsen med välbehag