Ta upp gelatinbladen ur vattnet och lägg dem i blåbärspurén. Rör om tills gelatinet löst sig. 3 gelatinblad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. 3 gelatinblad
Blanda och rör om och tillsätt till sist gelatinet. Blåbärsmoussen2 dl cremé fraiche2,5 dl grädde4 gelatinblad (följ anvisningar på förpackningen) ca 1,5 dl mosade blåbärca 3 msk vaniljsocker Vispa upp grädden och cremé fraiche var för sig och sen kan du blanda samman dom
Blanda och rör om och tillsätt till sist gelatinet. Blåbärsmoussen2 dl cremé fraiche2,5 dl grädde4 gelatinblad (följ anvisningar på förpackningen) ca 1,5 dl mosade blåbärca 3 msk vaniljsocker Vispa upp grädden och cremé fraiche var för sig och sen kan du blanda samman dom
Värm bärsaften och krama ur gelatinbladen och smält dem i den varma bärsaften. Blötlägg gelatinet till vaniljkrämen i kallt vatten i 10 minuter, krama ur dem och smält dem i den heta krämen. Blötlägg gelatinet till bärgelén i kallt vatten i 10 minuter. 2 blad gelatin. 4 blad gelatin
Blanda gelatinet med lite av blåbärsyoghurten och därefter med resten av yoghurten. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten ca 5 min. Ta upp och smält gelatinbladen i en kastrull eller i en skål i mikrovågsugnen, full effekt (max 800 W) ca 20 sekunder. 4 gelatinblad