Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Klassisk Bål 60 cl cider (alkoholfri - päron, fläder eller äpple) 1 l Sprite , 7-up eller fruktsoda 30 cl Vodka Blåbär och hallon (frysta) Myntablad (färska) Tropisk Bål 6 st Apelsiner 1 1/2 l Fruktsoda , 7-up eller Sprite 3 dl konc saft med tropisk smak 20 cl vodka (kan uteslutas) 300 g jordgubbar (frysta) Hallonbål 1 1/2 l Sprite , fruktsoda eller 7-up 3 dl konc hallonsaft 20 cl Vodka 200 g Hallon (Frysta). Ingredienser, 10 port Kalorier Konc hallonsaft Sök Sockerdricka Sök. Ingredienser, 12 port Kalorier 2 st Flaskor rödvin Sök 1 l Fruktsoda eller clubsoda Sök 2 st Citroner Sök 3 st Apelsiner Sök 1 st Kanelstång Sök. Ingredienser, 10 port Kalorier 2 dl Vatten Sök 2 dl Socker Sök 2 st Kanelstänger Sök 1 st Apelsin Sök 2 st Persikor Sök 2 l Torrt vittvin Sök Jordgubbar till servering Sök. Ingredienser, 10 port Kalorier 3 dl Vatten Sök 1 dl Strösocker Sök 3 st Kanelstänger Sök 75 cl Rött vin Sök 1 st Apelsin Sök. Ingredienser, 25 port Kalorier 15 st Lime Sök 2 krukor Mynta Sök 1 dl Strösocker Sök 1 flaska Ljus rom Sök 3 l Sprite eller fruktsoda Sök 1 flaska Vittvin Sök Isbitar Sök
Häll på is och fyll upp i karaff eller bålskål. 1 flaska torrt vittvin. 2 flaskor sockerdricka. Mixa blåbär och vatten med stav-mixer till slät konsistens
Häll i vin, sockerdricka och is. Tag en större karaff eller bålskål. Om du vill så kan du även spetsa bålen med ett par centiliter Midori (melonlikör) för att få den ljusgröna färgen som på bilden