Bål vitt vin sockerdricka recept

Bål

Bål

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Klassisk Bål 60 cl cider (alkoholfri - päron, fläder eller äpple) 1 l Sprite , 7-up eller fruktsoda 30 cl Vodka Blåbär och hallon (frysta) Myntablad (färska) Tropisk Bål 6 st Apelsiner 1 1/2 l Fruktsoda , 7-up eller Sprite 3 dl konc saft med tropisk smak 20 cl vodka (kan uteslutas) 300 g jordgubbar (frysta) Hallonbål 1 1/2 l Sprite , fruktsoda eller 7-up 3 dl konc hallonsaft 20 cl Vodka 200 g Hallon (Frysta). Ingredienser, 10 port Kalorier Konc hallonsaft Sök Sockerdricka Sök. Ingredienser, 12 port Kalorier 2 st Flaskor rödvin Sök 1 l Fruktsoda eller clubsoda Sök 2 st Citroner Sök 3 st Apelsiner Sök 1 st Kanelstång Sök. Ingredienser, 10 port Kalorier 2 dl Vatten Sök 2 dl Socker Sök 2 st Kanelstänger Sök 1 st Apelsin Sök 2 st Persikor Sök 2 l Torrt vittvin Sök Jordgubbar till servering Sök. Ingredienser, 10 port Kalorier 3 dl Vatten Sök 1 dl Strösocker Sök 3 st Kanelstänger Sök 75 cl Rött vin Sök 1 st Apelsin Sök. Ingredienser, 25 port Kalorier 15 st Lime Sök 2 krukor Mynta Sök 1 dl Strösocker Sök 1 flaska Ljus rom Sök 3 l Sprite eller fruktsoda Sök 1 flaska Vittvin Sök Isbitar Sök
Citronbål med melon

Citronbål med melon

Häll vinet i en stor bål och blanda i juicen. Tillsätt kall läskedryck och istärningar till serveringen och häll gärna upp bålen i kylda glas
Svensk Sangria

Svensk Sangria

Häll på is och fyll upp i karaff eller bålskål. 1 flaska torrt vittvin. 2 flaskor sockerdricka. Mixa blåbär och vatten med stav-mixer till slät konsistens
Kalasande

Kalasande

Bål. En god bål är aldrig fel på kalas. 1 box vittvin (ekologiskt är bra). 1l sockerdricka. 1 box vittvin (ekologiskt är bra). 1l sockerdricka
Orange surprise

Orange surprise

Passar också fint att servera som bål, då kan ni späda med sockerdricka. Bland juice och vin ungefär hälften av varje i glas

Vitvinsbål

Häll i vin, sockerdricka och is. Tag en större karaff eller bålskål. Om du vill så kan du även spetsa bålen med ett par centiliter Midori (melonlikör) för att få den ljusgröna färgen som på bilden
Vinmarinerad sommarfrukt

Vinmarinerad sommarfrukt

Häll över vittvin och sirap, rör om. Dessa vinmarinerade sommarfrukter passar bra att äta som de är, tillsammans med glass eller grädde

Chardonnaybål

Servera bålen med isbitar vid sidan om. 2 l sockerdricka. 2 l Chardonnay, vittvin , gärna ofatad t ex 15558

Bål

½ flaska vittvin. 1½ l sockerdricka. Häll i jordgubbarna precis innan servering. Ska vara frysta så de blir som is

fräsch vinbål med eller utan alkohol

sockerdricka eller sprite. blanda vin, läsk och punch eller arrak i en stor bål. Lägg i den frysta bären för dekoration och för att hålla bålen kall

Läskande fruktbål

Kyl alla ingredienserna till bålen, gärna också skålen eller glasen du tänker servera den ur. Låt gärna bålen stå och dra en stund med frukt och bär

Studentbål

Skivor av citron och gurka, gör bålen festfin och vill man, kan också skivade jordgubbar vara med. 1 flaska vitt lätt vin. 2 flaskor sockerdricka

Chardonnaybål

vittvin. Servera bålen med isbitar vid sidan om. 2 l sockerdricka. Ställ alla ingredienser i kylen tre timmar före servering

Vittvinsbål

1 l vittvin. 5 dl sockerdricka. Blanda allt i en stor skål. gärna chardonnay. 1 skivad carambola. 5 dl is