Smördegspajer med avokadofyllning toppade med kräftstjärtar och dill, mini-getosttoast med lite ringlad honung, serranolindade dadlar fyllda med getost, lite gröna salladsblad och körsbärstomater
Bred resten av avokadofyllningen på ett bröd som blir det översta lagret. Koka basmatiris med en halv tsk gurkmeja (du kan koka en större sats och äta till annat)
Värm ugnen till 200 grader. Skölj och kryssa potatisen med en kniv. Lägg dem på en ugnsfast form. Baka i ugnen ca 1 timma eller tills de är mjuka och skalet är lite sprött
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant som är 26 cm i diameter
Fyll pajskalet med avokadofyllning och garnera med grönsaker och oliver. Byt ut avokadofyllningen mot 2 burkar kesella som mixas tillsammans med 200 g fetaost eller chèvre och smaksätt med 1-2 krm sambal oelek samt salt och peppar