Anklår recept

2 Spara

Faux Cassoulet (bönor, anka, fläsk, lök)

Bönor ska blötläggas, anklår confiteras, etcetera. En stor burk med konserverad anklårsconfit (inte helt lätt att hitta så slå till om du gör det), dvs 4 lår. Lägg sedan på anklåren med skinnsidan upp och låt gå ytterligare 30 minuter tills skinnet börjar få färg. 4 portioner En stor burk med konserverad anklårsconfit (inte helt lätt att hitta så slå till om du gör det), dvs 4 lår
0 Spara

Cassoulet

2 confiterade anklår. Tillsätt de confiterade anklåren och de avrunna bönorna, koka ytterligare 30 minuter, utan lock
0 Spara

Bokrecension: Matkärlek av Anne Aobadia

En del recept känns igen från förr fast med annan tvist som exempelvis fröknäcke och kesoplättar, men det finns en hel del andra spännande recept som exempelvis anklår i senapssås på sidan 62 som jag blev riktigt sugen på
Sökförslag och sidor