Fördela smulorna i portionsglas eller formar. Fräs dem mjuka i smör tillsammans med honung och kanel. Sprid ut degen på en plåt med bakpapper och grädda i ca 10 minuter tills smulorna är gyllenbruna
Serveras äppeldesserten ljummen med vispad grädde, eventuellt smaksatt medcalvados eller konjak. Blanda mjöl, socker och smör med fingrarna till en smulig massa
Men då blir det mer som en äppeldessert än en paj. Även om en del självklart blir till med mer medveten tankeverksamhet, är faktiskt en hel del resultat av stundens ingivelse eller till och med “nöd”
Jag kom på att jag bara måste berätta om en jätteenkel äppeldessert som jag lagade mycket i sommar under alla de grillfester som skedde på min gata hemma i stan
Fördela smulorna i portionsglas eller formar. Fräs dem mjuka i smör tillsammans med honung och kanel. Sprid ut degen på en plåt med bakpapper och grädda i ca 10 minuter tills smulorna är gyllenbruna
Serveras äppeldesserten ljummen med vispad grädde, eventuellt smaksatt medcalvados eller konjak. Blanda mjöl, socker och smör med fingrarna till en smulig massa