Därpå serverades ärtor och fläsk, höns med buljong, oxkött med soppa, surt oxkött, vitt oxkött, fårkött med russin, fårkött med rosmarin, gåskött med saffran, hare med stekt fläsk samt svart älgkött
ytterlår. vittvin. Bryn vitlök och tomatpuré i grytan, häll på vinäger, öl och kryddor. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger. 1 Kg högrev eller ytterlår. 1 dl vittvin. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger. 1 dl vittvin
Bryn vitlök och tomatpuré i grytan, häll på vinäger, öl och kryddor. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger. 1 Kg högrev eller ytterlår. 1 dl vittvin. 55 -60 g högrev eller ytterlår. 1/2 vitvinsvinäger. 1 Kg högrev eller ytterlår. 2 buljongtärningar 1 dl vittvin