When I had left-over cooked quinoa, I made this breakfast bowl of yogurt, apple and spices. När jag hade överbliven kokt quinoa gjorde jag denna frukostskål med yoghurt, äpple och kryddor
En blandning av mjukglass och smoothie kanske man kan kalla frusen yoghurt. a det i premie när hon sålde jultidningar för några år sen, och har man en sån är det perfekt att låta den göra jobbet och den frusna yoghurten, även kallad Froyo har jag fått lära mig av dottern, blir perfekt krämig i konsistensen och man behöver varken blanda eller röra om för att få den så
Receptet är en lätt modifierad variant (av någon outgrundlig anledning tyckte de man skulle använda lättyoghurt) av ett recept vi hittade i den italienska kokboksbibeln "The Silver Spoon" (Phaidon)
Jag fick hem att testa Abbot & Kinney's kokosyoghurt, som är gjord på kokosmjölk. I got to try Abbott & Kinney's coconut yogurt, which is made from coconut milk
Cooked them quickly and paired with Turkish yoghurt, dill and toasted cumin seeds. But I like Turkish style strained yoghurt better, both for its thick creamy texture, the slight acidity and how it elevates the sweet carrots
När köttet ser klart ut och faller sönder har du i yogurt, honung, limesaft och salt. Jag åt det tillsammans med en god sallad och en klick yogurt vid sidan av
Servera gärna med en klick fet yoghurt. Kycklingen900 g kycklinglår75 g smör1 tsk salt1 msk oregano2 tsk timjan1 st vitlöksklyfta1 krm nymalen svartpepparGrönsakerna2 st aubergine1 st sötpotatis eller zucchini för en mer kolhydratsnål rätt2 st vitlöksklyftor pressade2 st lökar500 g passerade tomater0,5 dl olivolja2 dl kalamata oliver2 krm nymalen svartpeppar1 tsk saltVid servering100 g babyspenat200 g fetaost4 dl fet yogurt. Kycklingen900 g kycklinglår75 g smör1 tsk salt1 msk oregano2 tsk timjan1 st vitlöksklyfta1 krm nymalen svartpepparGrönsakerna2 st aubergine1 st sötpotatis eller zucchini för en mer kolhydratsnål rätt2 st vitlöksklyftor pressade2 st lökar500 g passerade tomater0,5 dl olivolja2 dl kalamata oliver2 krm nymalen svartpeppar1 tsk saltVid servering100 g babyspenat200 g fetaost4 dl fet yogurt
Eat right out or turn it out with a little cottage cheese, yogurt or other goodies. Ät direkt ur eller stjälp upp tillsammans med lite keso, yoghurt eller annat gott