whiskykyckling ★★★★★ 5 from 1 reviews Författare: åse falkman fredrikson
catrineyngbro
catrineyngbro

whiskykyckling ★★★★★ 5 from 1 reviews Författare: åse falkman fredrikson

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • INGREDIENSER
  • Sås
  • 1 msk kalvfond
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 dl grädde
  • 1/2 dl kinesisk soja
  • 1/2 dl whisky
  • 2 msk lingonsylt
  • Kyckling
  • 4 kycklingfiléer
  • salt, peppar
  • smör
  • 4 msk riven parmesan

Beskrivning

    INSTRUKTIONER

    Sätt ugnen på 200 gr varmluft eller 225 gr vanlig ugnsvärme.
    Ge kycklingen fin färg genom att steka dem på båda sidorna i hög värme i mycket smör. Salta och peppra. De ska bara få yta inte bli genomstekta.
    Lägg i ugnsform.
    Koka upp ingredienserna till såsen och häll sedan runt kycklingen. Toppa kycklingen med riven ost.
    Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
    Servera med valfritt tillbehör.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.