Använd helst ett neutralt (riktigt) torrt vittvin med bra syra. Jag vill känna hur solen bränner, jag vill tvingas sitta i skuggan en stund just för att jag bränt mig
vittvin. Koka ihop apelsinsaft och -skal med det vita vinet och apelsinjuicen. Smaka av med salt, vitpeppar och vitvinsvinäger, mixa i smöret strax före serveringen
½ dl vittvin. Kantfria rostade brödskivor av vitt bröd. Här i Sverige köper vi ju havskräftorna färdigkokta, så när de kommer så långt som till grillen så handlar det mest om att de ska blir lite varma
½ dl vittvin. Jag fick tag på fin torskfilé, tjock som torskrygg men till mindre än halva priset, när jag lämnade butiken hade jag även fått med mig några ostron och havskräftor
Tillsätt vin och koka upp. 800 g Havskräftor. 4 dl MatlagningsvinVitt. 1. Värm ugnen till 225 grader. Lägg majskolvarna (med blasten kvar) på en plåt och sätt in i mitten av ugnen