Jag använder inte vanligt vitt vetemjöl, utan vetemjöl med fullkorn och dessutom bytte jag ut 2 dl vetemjöl mot Lantbrödsmjöl, så mina frukostbullar blir lite mörkare i färgen
Jag använde ett vitt franskbrödsrecept som bas men eftersom jag bara hade jäst för söta degar tillsatte jag sirap som ju ger en fylligare smak än vanligt socker
1/2 kg (8 1/2 dl) vittlantbrödsmjöl. N. y. b. a. k. t. bröd är ju bara sååå mums. Yummi. Eftersom ni är flera som vill ha receptet på senaste brödet så får ni naturligtvis det
Ca 9 dl lantbrödsmjöl 4 sädesslag. Ugn 225º. Smula jästen i degbunken. Tillsätt tomatkross, klickar av smöret, vit sirap, salt, basilika och nästan allt mjöl
ca 7 dl vittlantbrödsmjöl. 1. Blanda vatten, olja, jäst, salt och socker. Rör så att jästen löser sig. Tillsätt därefter så mycket av mjölet att degen blir smidig och "samarbetsvillig"
2 liter vittlantbrödsmjöl. Smula jästen i degbunken. Häll på vattnet. Rör om så att jästen löser sig. Tillsätt keso el kesella, socker, salt, nötter och nästan allt mjöl