Vitlökskräm. Servera kycklingen med potatis, grönsaker och vitlökskrämen. Kyckling900 g fast potatis 2 rödlökar 2 majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar4 kycklingklubbor 3 tomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehackskal av 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm1 1/2 dl smetana 1 vitlöksklyftaSätt ugnen på 225°C och sätt in en långpanna
Vitlökskräm2 dl crème fraîche 1 dl Hellmann. Cocktail0,5 kg frysta räkor 110 g gul stångsparris 170 g crabsticks i lake 200 g limfjordmusslor 0,5 gurka 1 purjolök 12 körsbärstomater citron dill
Marinaden var lite annorlunda men smaken passade väldigt bra ihop med vitlökskrämen. Blanda alla ingredienser till vitlökskrämen, smaka av med salt och peppar
Servera dom ugnsbakade grönsakerna med kotletterna och vitlökskrämen. Värm ugnen till 225 C. Vänd vitlöksklyftorna i lite olja och ugnsrosta de i ca 5 minuter tills de fått en rostad färg och låt svalna
Lime- och vitlökskräm. Lägg upp svartkåls blandningen och riv över rikligt med parmesanost, lägg upp fisken, jordärtskockschipsen och avsluta med lime- och vitlökskrämen