Galet god och blir riktigt krämig och smakrik till den krispiga zucchinin och salladslöken. Ostsåsen har jag gjort av en kall röra på philadelphiaost, creme fraiche, vitlök och grönsaksbuljong
Hacka gullök, vitlök och salladslök. Tillsätt sedan vitlök och salladslök och fräs tills mjukt. 3-4 vitlöksklyftor. 100 g salladslök. 3-4 vitlöksklyftor 100 g salladslök
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i den rostade vitlöken och rör om. Tillsätt kokt ris, salladslöken, ostronsåsen, sojan, sockret och stek dem 2-3 minuter. 2 msk vitlök. 1 klyfta vitlök. 1 liten skivad salladslök
Strö sedan över finhackad vitlök, grön chili och salladslök. Placera kyckling fileerna i en ugnsform, häll över creme fraiche, antingen den naturella alternativt den från Arla med vitlöks och parmesan smak
600 g fläskfilé, gärna ekologisk 250 g skogschampinjoner, i kvartar 2 gula lökar, i klyftor 5 klyfta vitlök, finhackade 4-5 cm färsk ingefära, finhackad 5 dl vatten 3 msk japansk soja 4 msk misopasta 1,5 msk koncentrerad kalvfond 2 morötter, i små bitar 3 fasta potatisar, i små bitar 4 dl crème fraîche 1 msk sesamolja 2 tsk honung 150 g svartkål, strimlad salt svartpeppar neutral olja, till stekning. 1Till servering4 port japanskt ris, kokt 2 salladslökar, tunt skivade sesamfrön, rostade (gärna svarta och vita)
Hacka löken, vitlöken och stek i smör tillsätt morotsbitar, lagerblad, låt det steka i fem minuter. Servera rätten som på bilden med en lättkokt salladslök