Stek pannbiffarna i lite olja så att dom får färg lägg dom i en ugns form, när alla är stekta lägger man i vitlöken, paprikanoch tomatpurén i pannan så att allt får steka lite
När paprikan fått färg tillsätter man tomat ochvitlökoch kryddor. Skär paprikaoch tomat i bitar. Börja med att fräsa paprikan i olja på ganska hög värme så att de näst inte till blir brända
Goda potatisbitar med smak av vitlök, smör ochpaprika. Hacka lök ochpaprika i tärningar. Servera som en huvudrätt med sallad och en god dressing eller som tillbehör till maten
Det här är en spanskinspirerad variant av musslor med rökt paprikaochvitlök. Ganska mycket vitlök. Jag är ganska feg när det gäller musslor och slänger sådana som har gått sönder eller inte stänger sig när man knackar på dom och även dom som inte öppnar sig när man har kokat dom
Lägg i musslor och örter och rör runt. Häll på vin, lägg på locket och skaka några gånger. Låt svalna något och blanda i persilja och smaka av med salt, peppar och vinäger
Strö över salt och peppar. Lägg grönsakerna på kycklingen och pressa över citronsaften. Hacka persiljan, pressa 2 vitlöksklyftoroch blanda med smöret. Blanda ihop paprika, lök, 2 vitlöksklyftor med skal, 1 msk olja, salt och peppar. 2 vitlöksklyftor med skal
Hacka vitlöken smått och fräs i lite olivolja, den ska inte bli bränd. Blanda paprika + lite av oljan från burken, parmesan med philadelphiaosten och krydda med oregano, flingsalt och peppar