Vad sägs om lite grönkål till de kryddiga revbenen – eller kanske rödkål från Alsace. Om du har tillgång till vildsvinsrevben, tveka inte att laga dem till jul
Till det kryddiga långkokta vildsvinet så serveraes rotfrukter som bakats i ugn med brynt örtsmör. Rotselleri låg gömd hel under grönkålen och bönorna, men var klyftad i välsmakandebitar
Inför nyår med en massa folk här hade jag tänkt helgrilla ett litet vildsvin i år. Vi serverade med en potatisgratäng, gelé, äpplemos och god sallad där vi hade i snabbt förvälld grönkål (ca 30 sek), brynt Halluomi, filéad apelsin, klyftade färska fikon
Servera naturligtvis med långkokt halländsk grönkål och god senap. Då vi inte varit hemma så mycket i jul har min fransyska från vildsvinet jag sköt i höst legat i saltlake ett tag nu utan att blivit till en julskinka
Det var dessvärre deras sista julbordskväll och nu har de stängt till i januari, då tänker jag göra ett återbesök och äta vildsvin men jag skulle varmt rekommendera julbordet till nästa år