Pizzadeg. onsdag, den 5 oktober 2016, kl. 09. 00. Vegetariskpizzadeg gjord på röda linser. Alltså denna pizzan är så vacker och färglad, man vill bara äta upp den
Pizzadegen är kul att tillaga då den bara rörs ihop och inte behöver jäsa, sedan häller man ut den på en bakplåt med bakplåtspapper och förgräddar den lite innan fyllningen läggs på
Pizzadeg. Skala och hacka löken och låt den svettas i oljan i en kastrull. Tillsätt vitlök, tomatpuré och kryddor och häll till sist i de krossade tomaterna
Pizzadegen och jag var inte så överens. Njut Din vegetariska lågkolhydrat-Pizza med ett glas Rött. En lite annorlunda Pizza Det var inte ofta jag köpte hämtpizza, innan jag gick över till Lowcarb
Sist av allt grillar vi bröden – jag drar bara ut pizzadegen lite halvtjockt och lägger den över direkt värme (passa noga, det går fort) och vänder den efter någon minut
På tal om pizza, nästa del i matlagningen innebar att rulla ut pizzadegen som kommit med påsen (ekologisk liksom allt annat såklart), och dela den i två
Jag är vanligtvis inte så särskilt förtjust i paj, eftersom jag inte gillar vanlig pajdeg, men denna variant hade ju en botten av pizzadeg så den fick mycket väl godkänt
Gör pizzadegen. Baka ut pizzadegen och lägg på fyllning. 1 sats pizzadeg. Blanda ingredienserna till respektive fyllning och låt stå i minst 30 minuter
Vårt vegetariska julbord innehåller en härlig blandning av klassiska rätter som inlagd "senapssill", griljerad kålrot, hemkokt rödkål och kokta ägghalvor tillsammans med inspirerande och gröna rätter som grönkålspizza och fräscha sallader