600g Fläskfilé3msk Smör, osaltat½st Gul lök, finhackad4msk Röd currypasta3dl Kokosmjölk3dl Wokgrönsaker (ja,det blev på burk denna gång)Alternativt tar du färsk röd & grön paprika, strimlade sockerärtor, minimajs och vattenkastanjer½st Lime, saften avLite salt från kvarnNågra droppar Tabasco3dl Jasminris6dl Vatten½tsk Salt2tsk Maizena majsmjöl utrört i 2tsk vattenFärsk korianderSåhär kan man göra
Lägg i skivad purjolök, paprika, bambuskott och vattenkastanjer och låg fräsa ihop några minuter. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer
En burk vattenkastanjer. Röd paprika, i bitar. Igår var det mannen som stod för matlagningen och medans han stod och wokade passade jag på att förbereda kvällens middag
Dela, kärna ur och skiva paprikan. Tillsätt svamp, sockerärter, vattenkastanjer, purjolök, paprika och ana-nas och låt koka under omrörning i ca 2 minuter. 1 st burk vattenkastanjer. 1 st röd paprika
Låt vattenkastanjerna rinna av. Skär sockerärtor och paprika i bitar. Fräs purjo, vattenkastanjer, sockerärtor och paprika i olja ca 3 min. 1 burk skivade vattenkastanjer 225 g. 1 röd paprika