Lägg över i en gryta och fräs den strimlade löken. Häll ner löken tillsammans med köttet. 1 gul lök, strimlad. 1 liten burk vattenkastanjer. 1 gul lök, strimlad. 1 liten burk vattenkastanjer
Hacka vitlöken. Skär löken i 1 cm breda bitar. Hetta upp hälften av oljan i woken och fräs vitlök och kött under omrörning ca 2 min. Hetta upp resten av oljan och fräs grönsaker och vattenkastanjer i 1 min, salta och peppra. 1 burk skivade vattenkastanjer. 3 salladslökar. 1 liten purjolök. 1 kinesisk vitlök
Skala och skiva löken i tunna klyftor. Stek lök och svamp i matolja tills det börjar få lite färg. Hetta upp matolja i stekpannan och stek köttet tillsammans med vitlöken
Låt vattenkastanjerna rinna av. Ansa och strimla purjolöken grovt. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs purjo, vattenkastanjer, sockerärtor och paprika i olja ca 3 min. 1 purjolök. 1 burk skivade vattenkastanjer 225 g. 4 scharlottenlökar. 4 vitlöksklyftor
Hetta sedan upp en panna med rapsolja och skivad vitlök. 600 - 800 g grönsaker av valfri sort, tex lök, svamp, broccoli, bambuskott, vattenkastanjer osv. 2 skivade vitlöksklyftor. 600 - 800 g grönsaker av valfri sort, tex lök, svamp, broccoli, bambuskott, vattenkastanjer osv. 2 skivade vitlöksklyftor
½ gul lök finhackad. ½ gul lök hackad. ½ gul lök finhackad. ½ gul lök hackad. 1st vårlök hackad. 2st mosade vitlöksklyftor. 2st hackade vitlöksklyftor. 1dl skivade vattenkastanjer. Hetta upp en stekgryta på medelvärme med olivoljan, fräs paprikan, chilin, löken, ingefära, vitlök och vattenkastanjer i 2 minuter, häll i buljongen, kokosmjölken och tomatpurén, koka upp och sänk värmen, låt sjuda 10 minuter. 1st vårlök. 2st hackade vitlöksklyftor. 1dl skivade vattenkastanjer
Tärna kycklingfilén och woka på hög värme i hälften av oljan tillsammans med pressad vitlök. Dela broccolin i mindre buketter, tärna paprikan grovt, skär löken i smala klyftor och strimla purjon på längden i ca 5 cm långa stavar. 2 vitlöksklyftor. 1 burk skivade vattenkastanjer. 1 gul lök. 20 cm purjolök (gärna den gröna delen)