Skär ett kryss i skalet på persikorna. Dela frukterna, ta bort kärnorna och skär persikorna i 4 klyftor. Fyll rena och varma konservglas med frukt och lag upp till 2 cm upp till burkens kant. 6 st persikor
Fortsätter spåret med enkla desserter, häromdagen blev det rårörda blåbär och idag så får det bli ett varmt tillbehör så man blir lite varmare i det här höstrusket
Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
Lägg persikorna i en ugnsfast form. Är vi 6 personer så tar jag 12 persikor men behöver inte öka på degen för det. Har haft som mest 16 persikor till samma mängd deg
Varma fikon och persikor med gorgonzola och rostade mandlar. Varma fikon och persikor med gorgonzola och rostad mandel  Igår blev det 7,4 km i motionsspåret och det är utan tveckan höst. Varma fikon och gorgonzols (4 pers). 4 st persikor 4 st färska fikon 150 gram gorgonzola 1 dl hackade rostade mandlar Acaciahonung, flytande (valfritt) Sätt ugnen på 200 grader. 4 st persikor
Då har jag hittat den ultimata marinaden. Inte en droppe olja och ändå så gott. Häftigt att mixa ner persikohalvor men det ska erkännas att jag var lite skeptisk innan jag testade receptet men jag behövde verkligen inte vara orolig