½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, resten av purjolöken och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på Hönökaka nr 3. 6 msk kaviar
Lägg över 6 brödskivor till och blanda mosade kokta ägg med majonäs, skivad purjolök och den rökta kaviaren och bred fyllningen över bröden. 6 msk rökt kaviar
Smörgåstårtan görs i fyra lager. ½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, 1 hackad purjolök och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på hönökaka nr 3. 6 msk kaviar
Koka 4 st ägg hårdkokta, Skär bort kanterna på formfranskan, lägg skivorna tätt ihop på en ungsform, Rör ihop följande, Klipp bacon i småsmå bitar och stek på stekjärnet, Stek till svampen, Gör en stuvning, Häll i svamp och bacon i stuvningen och krydda med salt och peppar, Lägg nu den röran med äggen på det lagret med formfranskan på ungsplåten, Lägg på ytterligare ett lager med formfranska ovanpå äggröran, Nu lägger du stuvningen på detta lager av formfranska, Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter, Lägg på riven ost efter ca 10-15 minuter och sätt därefter in allt i ugnen igen i ca 10 min, 3 st formfranska. 3 msk kaviar