Han sa att den var godare än varm choklad – det säger en hel del ska ni veta. Jag har lagat godaste kycklinggrytan med bacon, äpple och cider i Crock Pot
Vid servering så slungas de varma med smör. Koka upp cider, äppelpuré och kalvbuljongtärning. 2 st äpplen (cm-stora tärningar). 2 dl cider. 5 cm skivor) 2 st äpplen (cm-stora tärningar) 1 msk smör. Äppelbuljong2 dl cider 1 dl äppelpuré 1 st kalvbuljongtärning 30 g smör 2 msk dijonsenap
Hela menyn tänker vi så klart bjuda er också på, vi börjar i mitten och delar med oss av varmrätten som var kycklinggryta med rotfrukter och äpplecider i
Cidern går att dricka kall som varm. Dricker du den kall skulle jag nog rekommendera massor med is i glaset och dricker du den varm som jag gjorde idag så toppar du den med grädde som jag faktiskt hade smaksatt med monin sirap pepparkakssmak och sen min saltade kolasås som jag kokade igår
Det här är lätt moderniserad husmanskost med varma smaker. Skölj och dela äpplen. cider, fläsk, fläskfilé, fläskytterfilé, huvudrätt, sås & röra, tillbehör
Varmhåll tills resten är klart. Rimmad sej med potatis- och blomkålspuré, confiterat sidfläsk, vinteräpplen och cidersåsDet var resultatet av fredagskvällens halvambitiösa matlagning
äpple (tärnad). Cidersky. Koka upp cider i en kastrull och sila sen i skyn från fläsksidan. torr cider. Låt gå tills svålen ”krispat” till sig och sidan är varm rakt igenom, alt sätt in i ugn m grillelement på 225°C). Tillsätt sen äpple och surkål, stek under omrörning i 2-3 minuter