Varm äppelmust med kanel och honung 2 glas.
clao
clao

Varm äppelmust med kanel och honung 2 glas.

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 flaska äppelmust 33 cl (eller en flaska torr äppelcider)
  • (ev. 6 cl calvados)
  • 4 msk flytande honung
  • 2 skivor apelsin
  • 2 skivor äpple
  • 2 små kanelstänger
  • 1/2 dl russin (valfritt)
  • 1/2 dl mandel, med eller utan skal (valfritt)

Beskrivning

    Skölj frukten och skär tunna apelsin- och äppelskivor.
    Låt äppelmusten sjuda men inte koka upp i en kastrull.
    Lägg i kanelstängerna.
    Smaka av med honung beroende på hur så sött du vill ha.
    Tillsätt ev. calvados beroende på stark du vill ha det.

    Häll i värmetåliga glas och dekorera med apelsin- och äppelskivorna.
    Servera mandlar och russin till i små skålar eller lägg några i glasen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.