Ulrika recept

Ulrikas grönkålschips

Ulrikas grönkålschips

200 g grönkålsblad, i små bitar. 10,5 msk olivolja. 1havssalt. 1200 g grönkålsblad, i små bitar 0,5 msk olivolja havssaltSätt ugnen på 200 grader
Ulrika Davidssons thailändska blomkålssoppa

Ulrika Davidssons thailändska blomkålssoppa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Soppa 1 st blomkålshuvud(en) 300 gram morötter 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk ingefära , riven 2 st salladslök(ar) 2 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar 6 dl vatten 2 tärning(ar) grönsaksbuljong 1 burk(ar) kokosmjölk 2 msk currypasta 2 tsk honung 1 st limefrukt(er) Topping 4 msk salladslök(ar) , strimlad 0,5 kruka(or) färsk koriander 0,5 st chilipeppar , strimlad 1 dl jordnötter 1 msk olivolja Köp receptet Näringsvärde Kcal