Skölj och dela purjolöken. Skala morötterna. Snoppa av sockerärtorna. Skär ned grönsakerna i mindre bitar. Blanchera (grönsakerna kokas snabbt i lättsaltat vatten i ca 1 min) grönsakerna i lättsaltat vatten
Ugnskassler med champinjoner & broccoli i ostsåskasslerskivade burkchampinjonerbroccoli, fryst i små buketterOstsås3 msk smör0,5 dl mjöl5-6 dl mjölk1,5 msk grönsaksfondsalt o peppar3 dl ostOstsåsSmält smöret i en kastrull och tillsätt sedan vetemjölet
Snabblagad och enkel middag igår. Vanligtvis brukar jag inte ha ruccolasallad på kasslern när jag lagar denna rätt men vi hade några sådana blad som snart skulle blivit gamla så de fick vara med
Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Lägg det i en eldfast form. Skiva kasslern. Lägg kasslerskivorna på risbädden och sedan ett tunt lager strimlad purjolök
1. Rör samman matfettet med farin, ingefära och curry. 2. Skär kasslern i ca 1/2 cm tjocka skivor. Lägg dem på smort eldfast fat med lite av kryddsmöret mellan varje skiva och resten ovanpå
Rör samman matfettet med farin, ingefära och curry. Skär kasslern i ca 1/2 cm tjocka skivor. Lägg dem på smort eldfast fat med lite av kryddsmöret mellan varje skiva och resten ovanpå