Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. 2 tsk ingefära. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer. 2 tsk ingefära
Lägg laxen i ugnsform, salta och peppra. Lägg rivet äpple på laxen tillsammans med purjolök. 4 st laxfileer. 2 tsk ingefära. 4 st laxfileer. 2 tsk ingefära
Skala och riv vitlök och ingefära. Ta ut och tina laxen om den är fryst. Blanda vitlök, ingefära, chiliflakes, grönsaksbuljong, salt, kokosgrädde och vatten i en kastrull
Lägg laxen på en bakplåtsklädd plåt. Ta ut laxen ur ugnen, garnera med sesamfrön, limeskivor & chili. 1 1/2 msk ingefära, finhackad. 1 kg laxfilé i bit. Fördela 1 dl av glazen på laxen & ställ in i ugnen 20-25 min. 1 1/2 msk ingefära, finhackad. 1 kg laxfilé i bit
½ msk fint riven ingefära. Förra veckans torsdagsmiddag blir dagens bloggarmiddag och det betyder ugnsbakad fisk med ett lite annorlunda täcke, ett täcke vi hittat i en tidning
Ugnbakad citronlax. Linser med ingefära. Hetta upp en stekpanna med olivolja, ta bort eventuellt skin från laxen och stek den snabbt på båda sidorna – krydda och ringla över honung