Och nej, jag tar inte åt mig äran att ha uppfunnit grejen med att göra fries av avokado - men att göra dem glutenfria, crunch-iga, fulla av smak och täckta med sesamfrön - den äran får ni faktiskt ge mig
lägg laxfiléerna på ugnsfolie. skölj salladen, skär avokadon och grapefrukten i bitar. 2 laxfiléer. 1 avokado. svep in laxfiléerna i ugnsfolien och baka i ugnen på 200° C i 15 minuter. 2 laxfiléer 1 avokado 1 grapefrukt 1 påse blandad sallad
Lägg i avokadoköttet och delade tomater. Ringla lite av oljan över skinnsidan på laxen. Gnid in i laxen. Lägg laxen i en ugnsfast form med skinnsidan upp
Ugnsbakade morötter på saltbädd. Några av mina favoriter är påskgodis, färskpotatis, tunnbröd, sill, ägghalvor med topping, Västerbottenpaj, kall paj med lax, räkor och avokado, köttbullar och prinskorv och självklart hemgravad lax