Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Blanda båda Creme Fraiche och mjölk samt skivade lökarna. 1 brk Creme Fraiche franska örter. 1/2 brk Creme Fraiche paprika & chili. Gratinera i ugn först 225 grader 15 min, sedan i 175 grader tills 40 min gått
Tillsätt creme fraiche och låt det koka upp. Detta moment kan hoppas över och då placerar man direkt kycklingen i en ugnsform och häller marinaden över
Rulla ihop ganska hårt - vira in i plast- eller aluminiumfolie och ställ åt sidan tills det är dags att grädda i ugnen - i kylen om du förbereder i god tid
Blanda Philadelphiaost, Crème fraiche, saffran och socker. Skär bort smeten som har sufflerat på kanten och bred sedan ut ett tunt lager med Crème fraiche på tårtan