Häromdagen fick jag tag på pakistansk mango i en butik inne i stan. Den ena fick åka ner i min morgonshake ihop med yoghurt och den andra gjorde jag glass utav, närmare bestämt en semifreddo med mango
Rör ihop yoghurt och mango chutney i en skål. 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt. 2 msk mango chutney. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 2 msk mango chutney
Lägg till belugalinser, edamamebönor och lite annat smått och gott, fyll ett hemmagjort pitabröd med det och toppa allt med en klick turkisk yoghurt så är du i heaven
Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Inledningen blir en lax med mango och limeyoghurt. Tillsätt mango chutney, lite salt och peppar. Rör runt och servera med lax samt mango- och limeyoghurt
Ta några teskedar mango chutney [mängd beroende på hur mycket creme fraiche/turkisk yoghurt du har] och blanda ner i creme fraiche eller turkisk yoghurt