Här hittar du ett turkiskt recept på rätten, fırında karides güveç. Turkisk räkgryta 2 port. 2 dl riven ost, jag hade både stark och mild getost. Turkisk räkgryta 2 port
Jag gjorde även en yoghurtsås med turkisk yoghurt, krasse, citronsaft, olivolja, salt och peppar. Till detta, strödde jag över rostade valnötter, smulad getost och hallon
Getost är lika gott. 2 dl turkisk yoghurt. Jag försöker få till minst en vegetarisk dag i veckan. Gärna att det blir på måndagen, det känns bra efter helgen
Ta ut rödbetorna efter 30 min och klicka över yoghurt och smula över getost. Gratinera i ugnen ytterligare 5 min till yoghurten har smält och getosten är fint gyllene. 120 g Getost, Chevre. 2 dl Matlagningsyoghurt Turkisk
Fisken serveras med balsamicorostade rödbetor en len getostkräm och såklart granatäpple. Getostkrämen är sötad med lite honung och tillsammans med de lite syrliga balsamicorostade rödbetorna blir det en perfekt kombination
Blanda ihop smulad getost med creme fraiche och turkisk yoghurt, hälften hälften, salta och peppra. Köttet serverades med ugnsrostad sötpotatis och en getostkräm
Receptet hittade jag hos Milla och eftersom min plan är att byta ut en del av min normala kost till en mer naturlig kost och äta mer från växtriket så tyckte jag att gröna medelhavsbiffar med soltorkade tomater, getost, broccoli och spenat passade riktigt bra att testa