Touch of taste kantarellfond recept

Kycklinggryta med svamp och vitlök

Kycklinggryta med svamp och vitlök

mer kantarellfond. 5 msk Bong TouchofTasteKantarellfond. Gör så här. Börja med att skära kycklingköttet till grytbitar
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong TouchofTasteKantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong TouchofTasteKantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Prästens Västerbottenostpaj

Prästens Västerbottenostpaj

2 tsk Bong TouchofTasteKantarellfond. 2 tsk Bong TouchofTaste brynt Schalottenlökfond. Gör så här. Börja med pajskalet
Viltgryta med betor

Viltgryta med betor

2 msk Bong TouchofTasteKantarellfond. 1 msk Bong TouchofTaste Schalottenlökfond. Gör så här. Hetta upp en tjockbottnad gryta
Klyftpotatis

Klyftpotatis

1 msk Bong TouchofTasteKantarellfond. Gör så här. Blanda potatisen med med olja, fond och kryddor. Salta och peppra
Kantarellpasta med knaperstekt bacon

Kantarellpasta med knaperstekt bacon

Kantarellpasta med knaperstekt bacon2-3 port1 liter kantareller2 msk smör1/2 rödlök2 msk mjöl3 dl mjölk3 dl matlagningsgrädde1-2 msk kantarellfond (Touchoftaste)1 pkt bacon1 pkt färsk fettuciniStek kantarellerna tills all vätska kokat bort och det börjar knäppa i svampen. Koka i 5 minuter och smaka till sist av med kantarellfond, salt och svartpeppar
Lite lyxigare ost- och skinksås

Lite lyxigare ost- och skinksås

2½ msk TouchofTaste oxfond. Skär skinkan i strimlor eller mindre bitar. Smält ner Milda Cuisine i en kastrull, slå över grädde, oxfond och senap
Stora köttbullar i kantarellsås

Stora köttbullar i kantarellsås

12 msk kantarellfond. 5 dl havregryn 1 dl vatten 2 msk Brynt Schalottenlökfond Bong TouchofTaste 1 st gul lök hackad 1 st ägg 0. 5 dl persilja hackad 2 st vitlöksklyftor hackade 1 tsk salt 2 krm svartpeppar nymalen Sås 200 g kantareller 2 msk smör 1 msk vetemjöl 2 dl grädde 2 dl mjölk 1 krm svartpeppar nymalen 2 msk kantarellfond Bong TouchofTaste Tips. 1När det fått fin färg pudra över lite vetemjöl och slå på kantarellfond och grädde
Kantarellpaj med ädelost

Kantarellpaj med ädelost

2 tsk Bong TouchofTasteKantarellfond. 2 tsk Bong TouchofTaste Schalottenlökfond. Gör så här. Pajskal. Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål
Ugnsrostade morötter

Ugnsrostade morötter

1 msk Bong TouchofTasteKantarellfond. 1 msk vallmofrö, svarta. Gör så här. Tvätta, borsta och ansa morötterna noga
Vegansk Biff Wellington med rödvinssås och duchessepotatis

Vegansk Biff Wellington med rödvinssås och duchessepotatis

*** I samarbete med Bong TouchofTaste***. ) grönsaksfond på marknaden som inte bara är avkok på selleri och purjolök utan faktiskt har rejält med kropp och smak och som funkar perfekt i vegansk matlagning för att ge den där runda och djupa smaken som annars ofta saknas
Kantarellsås med enbär

Kantarellsås med enbär

När det fått fin färg pudra över lite vetemjöl och slå på kantarellfond och grädde-mjölk. 2,5 msk Bong TouchofTaste viltfond
Långbakad rotselleri

Långbakad rotselleri

2 msk Bong TouchofTaste Grönsaksfond. 1 msk Bong TouchofTasteKantarellfond. Gör så här. Borsta rent rotsellerin med rotfruktsborste under rinnande vatten och skär bort grusiga delar
Onsdagspastan på kantareller!

Onsdagspastan på kantareller!

Slå på creme fraiche och grädde, kantarellfond och timjan. Kantarelldoftande fläskfilé4 personer500 gr fläskfilé1 dl creme fraiche1 dl matlagningsgrädde1,5 msk touchoftaste Kantrellfond10 st körsbärstomater i halvor1 msk grovhackad timjan50 gr kantareller, konserverade eller frystaNypa sockerGör så här