I helgen fick jag information från ett flertal personer om att de ”naturliga aromerna” i Bong TouchOfTastes Brynta Scharlottenlöksfond OCH deras Kantarellfond innehåller nötköttsarom
Kantarellpasta med knaperstekt bacon2-3 port1 liter kantareller2 msk smör1/2 rödlök2 msk mjöl3 dl mjölk3 dl matlagningsgrädde1-2 msk kantarellfond (Touchoftaste)1 pkt bacon1 pkt färsk fettuciniStek kantarellerna tills all vätska kokat bort och det börjar knäppa i svampen. Koka i 5 minuter och smaka till sist av med kantarellfond, salt och svartpeppar
2 tsk Bong TouchofTasteKantarellfond. 2 tsk Bong TouchofTaste Schalottenlökfond. Gör så här. Pajskal. Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål
*** I samarbete med Bong TouchofTaste***. ) grönsaksfond på marknaden som inte bara är avkok på selleri och purjolök utan faktiskt har rejält med kropp och smak och som funkar perfekt i vegansk matlagning för att ge den där runda och djupa smaken som annars ofta saknas
2 msk Bong TouchofTaste Grönsaksfond. 1 msk Bong TouchofTasteKantarellfond. Gör så här. Borsta rent rotsellerin med rotfruktsborste under rinnande vatten och skär bort grusiga delar
Slå på creme fraiche och grädde, kantarellfond och timjan. Kantarelldoftande fläskfilé4 personer500 gr fläskfilé1 dl creme fraiche1 dl matlagningsgrädde1,5 msk touchoftaste Kantrellfond10 st körsbärstomater i halvor1 msk grovhackad timjan50 gr kantareller, konserverade eller frystaNypa sockerGör så här