Torskgratäng. Blanda ihop, grädde, crème fraiche, dijonsenap och gräslök. 1 dl gräslök, hackad. Fisk kan man variera och smaksätta på en massa olika sätt
Tillsätt gräslök och smaka av med salt och peppar. Torskgratäng med pestogrädde. Jag hade ingen gul paprika och ingen gräslök så jag tog dubbel mängd röd paprika istället och purjolök som jag strödde på innan jag hällde på grädden
Strö över osten och garnera med några kvistar gräslök. 800 g torskfiléer1 tsk salt1 krm svartpeppar3 dl matlagningsgrädde (18%)2 msk persilja hackad1 dl riven ost½-1 tsk paprika pulverca ½ dl ketchup1 st purjolök10 st körsbärstomatergräslök till dekorering Arbetsbeskrivning
Servera torsken med pressad potatis som du blandat med lite hackad gräslök,. Nog om det, nu till kvällens receptutdelning -Torskgratäng med smak av apelsin och curry,
I kväll lagade jag en god torskgratäng med smak av färsk dill, gräslök och massa annat gott. Blanda grädde, mjukost, hummerfond, vitlök, hackad dill och gräslök i en gryta