Torskfile recept

3 Spara
Torskfilé i papper med pepparrot

Torskfilé i papper med pepparrot

Sätt ugnen på 250°C. Lägg ut de fyra bakplåtspapprena på arbetsbänken, fördela en halv matsked margarin på varje papper
48 Spara
Smaklig torsk

Smaklig torsk

Värm ugnen till 225°C. Skär fisken i 2 cm stora bitar och lägg dem på ett smort ugnssäkert fat. Salta och peppra fisken
19 Spara
Steka fisk

Steka fisk

Vill du lyckas med panerad sill och strömming ska du använda rågmjöl. Stektider. Torskfilé (2-3 cm tjock)
15 Spara
Krämig torskfilé i ugn

Krämig torskfilé i ugn

Dags för nytt fiskrecept tycker jag. Igår var jag ensam hemma och passade på att testa något nytt. Fisk, dill och citron är alltid ett vinnande koncept enligt mig och så fick det bli
7 Spara
Torskfilé med mozarellaost

Torskfilé med mozarellaost

Sätt ugnen på 200 grader. Skiva tomater och lägg i botten på en ungfast form. Lägg på torskfiléerna och salta och peppra samt skär smöret i skivor och lägg på, lägg även på några skivor tomat, sätt in i ugnen 10 minuter
4 Spara
Sprödbakad Torskfilé

Sprödbakad Torskfilé

Värm ugnen till 250°C. Tillaga fisken i ugnen tillsammans med coctailtomatena ca 15-18 minuter. Mosa osten grovt med en gaffel i en bunke, blanda i yoghurten och persiljan, smaka av med lite salt
3 Spara
Smörstekt torskfilé med palsternackspuré

Smörstekt torskfilé med palsternackspuré

Idag fick det bli stekt torskfilé med palsternackspuré till lunch och till det var det smörstekt broccoli samt rödlök som jag reducerat ned med lite balsamvinäger, hade kvar lite vitvinssås sen gårdagens lunch så den fick också åka med, fräschade upp den med lite persilja
3 Spara
Torskfilé i papper med pepparrot

Torskfilé i papper med pepparrot

Sätt ugnen på 250°C. Lägg ut de fyra bakplåtspapprena på arbetsbänken, fördela en halv matsked margarin på varje papper
2 Spara
Solrospanerad torskfilé

Solrospanerad torskfilé

Det är receptet tycker jag är ett bra och nyttigt alternativ till vanlig ströbrödspanerad fisk. Solrospanerad torskfilé4 portioner400g torskfilé2 dl vetemjöl1 tsk salt1 ägg (beror på äggets storlek, kan behövas 2 st vid små ägg)2 dl solroskärnorrivet citronskal från 2 st citroner½ dl fryst persiljasmör att steka isalt och pepparDela torskfiléerna i portionsbitar
1 Spara
Torskfilé med grönsakswok

Torskfilé med grönsakswok

Skär den frysta fisken i bitar, krydda med salt, ringla över citronsaft och vänd dem i mjöl. Stek torskbitarna i olja på medelhög värme på båda sidor tills de får en gyllene färg
1 Spara
Olivstekt Torskfilé

Olivstekt Torskfilé

Tina spetten, torka av på hushållspapper. Salta lätt, bryn på ena sidan i olivolja i en stor stekpanna, tillsätt sen chorizon, vitlöken och soltorkade tomaterna
0 Spara
Torskfilè a la Ingrid

Torskfilè a la Ingrid

Gör så här. br />1. Låt fisken tina. 2. Riv morot och selleri grovt. 3. Strimla purjolöken. 4. Fräs grönsakerna i margarin ca 5minuter utan att de tar färg
Sökförslag och sidor