Sätt ugnen på 225°. Dela fiskblocken i filéer. Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Sjud fisken några minuter på svag värme till dess att den vitnat
Dags för nytt fiskrecept tycker jag. Igår var jag ensam hemma och passade på att testa något nytt. Fisk, dill och citron är alltid ett vinnande koncept enligt mig och så fick det bli
Idag lagade jag ett äkta Viktväktar recept. Händer inte så ofta att jag fastnar för deras recept, är ju liksom därför den här bloggen har kommit till, men det här var riktigt gott
Den lite söta gulbetspurén passar utmärkt ihop med fisk och lite salta tillbehör. Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vit fisk
Ostpanerad torskfilé. Hej och godkväll allesammans. Hoppas ni haft/har en bra helg hittills. Detta är min jobbhelg, så gårdagen och natten har jag spenderat på jobbet