Stekt torskmed remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis. Vi serverar denna klassiker med ett friskt medelfylligt vitt vin gjort på Chenin Blancdruvan
Salta och peppra och slå upp i en ugnsfast form. Att tillaga torskmed ädelost trodde jag inte riktigt på, men det var ju vad jag hade hemma och varför inte testa och se hur det blir
Ta ut fisken ur ugnen, bred på den fluffiga såsen och riv parmesan över. Häll på vinet och tillsätt mjölken lite i taket under vispning så att såsen blir slät
Lägg torsken på ugnsfast form och stryk på majonäsen, toppa med mandelhacket. Fisk fänkål och apelsin är en perfekt kombo i smaker, därtill lite kryddor broccoli och bönor samt en supergod emulsion som får gotta till sig på fisken så har vi en perfekt middag som kan serveras med antingen ett potatismos eller en solotto och lite pesto genovese
Lägg torsken i ugnfast form och salta och peppra. Torskrygg är jättegott och tillsammans med västerbottenost och vitt vin blir det en riktig kalasmiddag