Torsk florentine recept

Fisk Florentine

Fisk Florentine

En riktig klassiker är fisk Florentine. fisk florentine,. Ca 600 gr färsk torskfile450 gr fryst bladspenat2 vitlöksklyftor3 msk smör3 msk mjöl1 dl grädde4-5 dl mjölk3 msk fiskfondSaft och rivet skal från en citronSaltVitpeppar Gör såhär Sätt ugnen på 175 grader. fiskgratäng med torsk ca 4 port Ca. 600 gr färsk torsk
Matsedel vecka 40

Matsedel vecka 40

Tisdag - Torsk i dillsås. Måndag - Kassler Florentine. torsk i dillsås. En av favorittillagningssätten är en så kallad Kassler Florentine
Matsedel vecka 47

Matsedel vecka 47

Tisdag - Torsk i purjolökssås. Onsdag - Kassler Florentine. En av favorittillagningssätten är en så kallad Kassler Florentine

Torsk Florentine

TORSKFLORENTINE4 portioner1 pkt djupfryst hackad spenat, 375 g1 pkt fryst torskfilé, 400 gsalt, pepparSås. 1 1/4 dl majonnäs2 äggvitorriven ostTina spenaten och torsken enligt anvisningarna på förpackningen. 1 pkt djupfryst hackad spenat, 375 g1 pkt fryst torskfilé, 400 gsalt, peppar
Fisk florentine

Fisk florentine

Ett enklare vardagsrecept är att lägga fisk i botten av formen – sej eller torsk – och spenat med lite crème fraiche över
fiskflorentine

fiskflorentine

lagade fisk florentine för första gången idag, ett riktigt lyckat första försök om jag får säga det själv