Jag älskar fisk och skaldjur och jag gillar husmanskost, nordiska smaker med en touch av Asien. Det är en norsk torsk av finaste kvalité som finns endast mellan januari och april och Ica Maxi på Ystadvägern i Malmö var först med att sälja den här fisken i Sverige, berättade dem
Skiva torsken i mindre bitar och lägg i den tillsammans med broccolin, häll sedan över kokosmjölken. ♥ 1 st Änglamark upptinat torskblock. 1 st Änglamark upptinat torskblock
Den här soppan är lättlagad, nyttig och full av fräscha smaker med inspiration från Asien. Den fina vita norska torsken som kallas skrei är fantastisk och blir här pricken över i
Färsk torsk på rödbetsrisottobädd – Rödbetsrisotton fullkomligt smälter på tungan och passar perfekt ihop med torsk, så försiktigt tillagad att även den smälter på tungan
Conny berättade att dessa var delikatesser i Asien och några av dom hamnade därför på middagstallrikarna efter att ha förvällts och stekts i smör med chili och vitlök
djurlivet har intensifierats och sjöfågel övervintrar på platser, som tidigare lågo fullständigt öde, torsken går till i stora mängder, där den förut helt saknats eller funnits endast sparsamt
Torsk med röd curry4 portioner 1 gul lök10 champinjoner1 röd paprika4 bitar koncerverat citrongräs2 msk olja2 msk röd currypasta1 ml koncentrerad fiskfond1 burk kokosmjölkca 600 g torskSaltPeppar Till serveringRis el nudlarNågon grönsak Gör så härSkala och finhacka lökenSkiva champinjonerna tuntSkär paprikan i små tärningarBanka ur citrongräsbitarnaFräs lök, champinjoner, paprika, citrongräs ochcurrypasta i några minuterTillsätt kokosmjölk och fiskfondLåt allt koka samman på svag värme i några minuterDela torsken i lagom stora bitar och lägg iLåt allt sjuda ytterligare ca 5 min under lockTa uppcitrongräsbitarnaSmaka av med salt och pepparBli inspirerad till att våga laga med fisk
Lägg på torsken, limeskivor, salta och peppra. Fisk med smak av Asien 2 port300 g torskfärsk vitkålröd paprikabroccolivitlök1 lime (både skal och saft)chili (fryst)1 burk kokosmjölk (bara den tjocka smeten, inte vattnet)salt o peppar4 lika stora bitar folieSätt ugnen på 225 g. Fisk med smak av Asien 2 port. 300 g torskfärsk vitkålröd paprikabroccolivitlök
Torsk potatis och pastarätt. Hej hej. Redan Onsdag. Helgen och måndag och tisdag försvann i ett nafs. I söndags lagade jag till en variant av Max Frisco hot melt
Fiskgryta à la Asien. Fiskgryta à la Asien (5-6 port). ca 150 g MSC-märkt vit fisk (t ex torsk, pangasius eller spätta). ca 150 g MSC-märkt vit fisk (t ex torsk, pangasius eller spätta)