En god tonfisksallad blev det framför melodifestivalen idag. 1 burk tonfisk i olja2 dl majonäs 1 lökgrov mald svartpeppar tabasco salladgurkatomateräggavokadocitronoliver Blanda tonfisken med 1 hackad lök, majonäs, svartpeppar och några droppar tabasco. 2 dl majonäs
Har man bara en tonfiskburk hemma i skafferiet och förstås lite grönsaker, ägg, majonäs och lite annat i kylskåpet så kan man slänga ihop en tonfisksallad ganska snabbt
Pocherade vaktelägg till tonfisksallad, exempelvis alltså. Dressing som är god på tonfisksallad (exempelvis) men är gott på lite allt möjligt i salladsväg
Maten i den här hettan får man ju inte glömma,idag blev det en tonfisksallad med färsk spenat,rödlök,gurka och avocado med en majonäs smaksatt med chili & lime och allt kryddat med färskpressad citron,himalayasalt och cayennepeppar
Till lunch blir det en tonfisksallad inspirerad av sallade Nicoise men förenklad. Jag ska göra en citronmajonäs, för jag har ingen basilika hemma som krävs till pistoun
2 msk lätt majonäs. Koka riset. Blanda ris, tonfisk och dill. Skiva rödlöken och strö över salladen. Skala och klyfta äggen och lägg dem runtom på tallriken
Då kan man ju alltid svänga ihop en liten tonfisksallad med Rhode Island dressing. 1 dl Majonäs 1/2 dl gräddfil 1/2 dl chilisås ca 1 msk pressad citron 1 stänk worchestershiresås 1 stänk tabasco 1 msk av någon billigare cognac eller eau de vie (kan uteslutas) salt och peppar Bara blanda ihop alla ingredienser