Postat av Helena tisdag 17/04 2018 kl. 10. 05 Kommentera. Tonfiskröran – en räddare i nöden. De dagar då jag inte har någon matlåda med gårdagens rester blir det lite panik i lägret
Fördela 1/3 av tonfiskröran på brödet. Den här rätten gjorde jag för första gången nu i helgen, men det känns redan som att det kan bli en klassiker i Bakbokmat-hemmet
Fördela tonfiskröran på bröden, lägg på nästa brödskiva. Vi firade min dotters födelsedag och vi bjöd på smörgåstårtebakelse med tonfiskfyllning och skink och äggfyllning
Lägg salladen på tallriken och tonfiskröran på toppen. Försöker fortfarande att köra strikt även om vågen står still, som den obotliga optimist jag är, utom när jag är pessimistisk
Lägg på tonfiskröran, ägg, tomat och eventuellt extra rödlök i skivor. Sommarlunchen igår blev tunnbröd som fylldes med currykryddad tonfiskröra, hårdkokt ägg, tomat och sallad