Mitt lilla mellanmäl medtonfiskröra på hårt bröd yoghurt och Müsli med nötter och nypon. Den här tonfiskröran är supergod på hårdbröd och mjukbröd, eller bara som den är som eget litet mellanmål
Tvätta potatisarna noga och stick några hål med en vass kniv. Dela äpplet på mitten och kärna ur. Tillsätt tillsammans med finhackad dill, dijonsenap och majonnäs
Blanda ihop tonfisken med creme fraiche, majonäs och kryddor. 1 liten brk majs1 orange paprika1 rödlök1 gurka1 äpple3 brk tonfisk3 dl creme fraiche1 dl majonäs250 g fetaost1 tsk citronsaftsalt, peppar1 msk tomatpuréGärna ur och tärna alla grönsaker smått. 1 äpple
Tillsätt lite dill, går lika bra med fryst som med färsk. Hacka upp lite purjolök (jag använde ungefär en decimeter purjolök) och äpple och rör ner i blandningen