Tonfisk på burk – hiss eller diss. Tonfisk på burk är kattmat för mig. Men jag har lärt mig att bara man gör något av tonfisken kan man få till en riktigt god måltid
Blanda grädden med sambal oelek, ost, vitlök, salt, vitlökspeppar och häll över gratängen. Det går naturligtvis bra att utesluta tonfisken och servera gratängen med tex stekt kyckling
Föll oss ganska bra i smaken, ganska lätt och friskt så till musslorna och räkcocktailen gjorde det sej väldigt bra, men till tonfisken blev det för tamt
Denna tonfiskröra med sting blev så otroligt god. Nu har jag gjort den ett antal gånger och tänkte att jag kan ju inte lägga ut ytterligare ett tonfiskrörarecept – men jag måste
Slå av oljan från tonfisken och ha ner fiskköttet i med resten av ingredienserna. Gärna också lite sambal oelek om man vill ha det ännu hetare (vilket man så klart vill)