Tomatsoppa tomater med mozzarella recept

Mild tomatsoppa med mozzarella

Mild tomatsoppa med mozzarella

Provköket brukar ju försöka härma det ena och det andra och detta är faktiskt från början ett försök att härma den där Kelda-tomatsoppan man kan köpa färdig på tetrapack
Tomatsoppa på färska tomater

Tomatsoppa på färska tomater

Mixa tomaterna och fyll på med buljongen. Smaksätt eventuellt med salt och svartpeppar. mozzarella. Skär alla tomater i bitar
Tomatsoppa med mozzarella

Tomatsoppa med mozzarella

Skär tomaterna i klyftor, skala och hacka löken. Lägg i bitar av mozzarella och dekorera med oregano. Till det åt vi en toast med smält brieost och tomatmarmelad

Tomatsoppa med mozzarella

Härlig tomatsoppa gjord på färska tomater, serverad medmozzarella. Därför är det bra att äta tomatermed fettrik mat som exempelvis med avokado
Tomatsoppa med mini mozzarella

Tomatsoppa med mini mozzarella

Skölj och dela tomaterna. Hetta upp en kastrull med olja i botten. mini mozzarellabollar. Tillsätt tomaterna, buljongtärningen och det kokande vattnet
Tomatsoppa med mozzarella och basilikapesto

Tomatsoppa med mozzarella och basilikapesto

Koka krossade tomater, kokosmjölk, vatten, buljong och vitlök i en gryta. Ikväll blev det en riktigt god tomatsoppamedmozzarella och basilika, riktigt gott och inspirationen kommer från förra helgen i Stockholm

Tomatsoppa med mozzarella

Servera medmozzarella och färsk basilika. Pressa ner den andra vitlöksklyftan och smaka av med salt. Bryn dem i en kastrull med olivolja (ca 2 msk). Tillsätt krossade tomater, vatten, olivolja (ca 1 msk) och buljong. 125 gram mozzarellaost-bulle, 125 g. 500 gram krossade tomater
Tomatsoppa med mini mozzarella

Tomatsoppa med mini mozzarella

Tomater i alla dess former och färger kan plockas varje dag. De är som godast nu, då passar det perfekt att göra en tomatsoppa till middag
Tomatsoppa med mozzarella

Tomatsoppa med mozzarella

Späd med vatten och tomater och tillsätt buljongtärningarna. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja utan att det får färg
Italiensk tomatsoppa

Italiensk tomatsoppa

soltorkade tomater (ej i olja). Vill du lyxa till det så kan du toppa det hela med lite mozzarella. Servera sedan gärna med nybakat bröd
Het tomatsoppa med mozzarellatoast

Het tomatsoppa med mozzarellatoast

Fyll korvbröden medtomaterna och mozzarellan. Skiva tomaterna och mozzarellan. Slå på tomaterna, tillsätt grönsaksbuljong, vatten och färskost och koka upp
Italiensk tomatsoppa med mozzarellafyllda quesadillas - Recept - Tasteline.com

Italiensk tomatsoppa med mozzarellafyllda quesadillas - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Quesadillas 4 st tortillabröd 200 gram mozzarella 150 gram soltorkade tomater 2 kvist(ar) oregano , några kvistar 1 st svartpeppar , krossad 1 st smör 0 st olivolja Soppa 1 st gul lök(ar) 3 dl vatten 1 tsk torkad basilika 1 nypa(or) chiliflakes , eller cayenne 1 msk grönsaksbuljong , tärning 2 burk(ar) konserverade körsbärstomater 1 st salt 2 msk tomatpuré 1 msk röd balsamvinäger 2 st vitlöksklyfta(or) 4 st soltorkade tomater 2 kvist(ar) oregano , några kvistar 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Rostad tomatsoppa

Rostad tomatsoppa

Dela tomaterna på mitten och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla olivolja över tomaterna och salta och peppra dem
Tomatsoppa

Tomatsoppa

Skålla tomaterna. Garnera med persilja. Lägg i tärnad mozzarella vid servering. Mozzarella. Red med standardmjölk och låt den sjuda ytterligare 10 minuter. 12-15 tomater
Mild tomatsoppa med salsiccia

Mild tomatsoppa med salsiccia

Toppa med resten av korven, tomater, citronskal och riven mozzarella. Gör så här Halvera tomaterna. 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa. 150 g körsbärstomater. 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa 150 g körsbärstomater 200 g salsiccia, ca 2 stycken 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv rivet skal av ½ citroner 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella