Provköket brukar ju försöka härma det ena och det andra och detta är faktiskt från början ett försök att härma den där Kelda-tomatsoppan man kan köpa färdig på tetrapack
Skär tomaterna i klyftor, skala och hacka löken. Lägg i bitar av mozzarella och dekorera med oregano. Till det åt vi en toast med smält brieost och tomatmarmelad
Koka krossade tomater, kokosmjölk, vatten, buljong och vitlök i en gryta. Ikväll blev det en riktigt god tomatsoppamedmozzarella och basilika, riktigt gott och inspirationen kommer från förra helgen i Stockholm
Servera medmozzarella och färsk basilika. Pressa ner den andra vitlöksklyftan och smaka av med salt. Bryn dem i en kastrull med olivolja (ca 2 msk). Tillsätt krossade tomater, vatten, olivolja (ca 1 msk) och buljong. 125 gram mozzarellaost-bulle, 125 g. 500 gram krossade tomater
Fyll korvbröden medtomaterna och mozzarellan. Skiva tomaterna och mozzarellan. Slå på tomaterna, tillsätt grönsaksbuljong, vatten och färskost och koka upp
Skålla tomaterna. Garnera med persilja. Lägg i tärnad mozzarella vid servering. Mozzarella. Red med standardmjölk och låt den sjuda ytterligare 10 minuter. 12-15 tomater
Toppa med resten av korven, tomater, citronskal och riven mozzarella. Gör så här Halvera tomaterna. 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa. 150 g körsbärstomater. 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa 150 g körsbärstomater 200 g salsiccia, ca 2 stycken 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv rivet skal av ½ citroner 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella