500 gr blandade grytbitar i strimlor (jag använde lövbiff och ytterfilé). 2 burkar thai green curry. 500 gr blandade grytbitar i strimlor (jag använde lövbiff och ytterfilé). 2 burkar thai green curry
Koka strimlorna eller grytbitarna enligt anvisningen på paketet, pressa ur överflödigt vatten. Stek lök, morötter och grytbitarna i det mjölkfria margarinet
Jordnötssås (jag köpte Ying Thai Satay som innehåller pulver till både sås och marinering). Jag funderade på om jag skulle göra egen jordnötssås men tog den lata vägen och hittade ett pulver som man bara ska blanda med kokosmjölk, det innehöll även pulver att blanda med olja till en marinad vilket passade bra till soyagrytbitarna så att de fick mycket smak
Stek mindre hackade grytbitar i väldigt lite salt. Bryn hackad lök och hackade svampbitar och blanda det med precis alla ingredienser förutom mjölk, grytbitar och grönsaksblandning