1/2 rödlök. 1/2 rödlök 10 champinjoner 6-7 msk röd pesto. Färdiggrillad kyckling är riktigt bra att använda sig av när man vill att maten ska bli snabbt klar
Tapenade. Blanda bönor och tapenade och vänd ner rostade grönsaker och tomater. 2 st rödlökar. Hacka oliver, vitlök, sardeller, kapris och timjan för hand
Orkar man gör man en tomatsallad med rödlök till eller en enkel sallad med gurka, tomat och paprika. Potatisgris som jag är blev jag sugen på potatisgratäng idag och det är väl inget som säger att det endast får tillagas på helgerna
crostini med tapenade och svenskt knäckebröd med matjesröra. Till själva kräftorna bjöd vi på Västerbottenspaj, dekorerad med stenbitsrom, creme fraiche och rödlök, bröd, prästost, smaksatt färskost, ramslöksmajonnäs, saffransmajonnäs, nypotatissallad med kantareller samt vanlig grönsallad med tomat, rädisor och avocado
Tapenade, Philadelphiaost, blåmögelost, champinjoner -allt som faller dig själv i smaken. 4 hackade oliver/tomathalva1 rödlök1 viltlöksklyftaparmesanostruccolaDela tomaterna så det blir ett lock och en underdelSkär ut innehållet på tomaterna, så det inte blir vattnigtHacka oliverna, rödlöken och pressa i vitlöken och blanda med salt o pepparLägg i fyllningen i de tomma tomathalvornaRiv parmesan och strö överStäll in i ugnen i ca 15 min tills de har fått fin färgLägg upp ruccola på tallriken och lägg på de färdig grillade tomaternaKLART. 1 rödlök