Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, ingefära och salt med creme fraiche i en stor bunke. Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli
Servera med en klick lättcrème fraiche. ½ tsk salt, ½ dl vatten, 1 tsk olivolja, ½ citron, en näve färsk mynta, 125 gr kycklingfilé, 65 g körsbärstomater, 100 g broccoli, 2 msk lättcreme fraiche, 200 g romansallad (jag hade 30 g isbergssallad och 40 g färsk spenat men ta precis vilken sallad du vill), svartpeppar, 1/4 påse tandoori chicken spice mix/kycklingfilé, 100 g bönsallad med matvete. 2 msk lättcreme fraiche
Salladswrap med tandoorikyckling. Jag blandar sedan 1 dl creme fraiche, 1/2 dl cream cheese, 4 msk pesto, salt och peppar och häller det över torsken. 1 dl creme fraiche,
Blanda ihop crème fraiche och mango chutney till en kräm. 4 portioner1 ägg1/2 påse Tandoori Chicken Spice Mix (eller någon annan kryddmix om inte den finns)4 msk vetemjöl1 dl yoghurt naturell1 dl mjölk2 kycklingfiléer (ca 3 hg), delas på längden1 tsk paprikapulver1 dl crème fraiche1 krm salt1/2 mango chutney25 g smält smörVispa ägget med mjölet, tillsätt mjölken, paprikapulver och salt