lime juice from ½ lime. Meanwhile, mix the soy yoghurt with the tandoori spice mix and salt. Toss the cauliflower wings in the tandoori-yoghurt mixture, give them a good mix until they are evenly coated and put them back on the parchment paper
4 4 port ris eller annat gryn 1 gurka 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 lime salt peppar 500 g laxfilé 1 msk olja 1 msk tandoorikrydda 2 dl matyoghurt Lägg till i inköpslistan
lime. Tandoori kyckling. lägg alla ingredienser för marinaden utom oljan i en skål och blanda väl. Täck kycklingen med marinaden och ställ i kylskåp i 3 timmar eller över natten
Skär upp två skivor av lime och lägg dem på kycklingen så att de faller ner mot tallriken. Vi ska göra en en tandoori marinerad kyckling på indiskt vis
Jag skulle laga Sarah Bs Whole Roasted Tandoori Cauliflower with Mint Chutney. I receptet börjar man med att göra en egen tandoorikryddblandning som man rör ihop med yoghurt
Efter att kycklingen är klar, delad och upplagt på ett stort fat,skinnet har gjort sitt och slängs, häller jag det ny kokta basmati riset över ugnsplåten med all god marinad och sky från kycklingen och rör runt tills varenda riskorn är täckt med den helt underbara smakerna av "Tandoori Chicken masala"Servera gärna med lime marinerad rödlök
Smaka av med limeskal och socker. 2 msk tandoorikrydda. 1/2 lime, rivet skal. Gnid in tandoorikryddan och grilla ca 4 min med köttsidan ner. 2 msk tandoorikrydda. 1/2 lime, rivet skal