När vi gör tacos hemma hos mig så kör vi alltid på samma vanliga - köttfärs, mjukt tortillabröd, grönsaker, avokado, stark tacosås, turkisk yoghurt eller gräddfil, och möjligtvis tortillachips om vi vill lyxa till det
Servera pajen med tex Nachocips/strips, tacosås, cocktailtomater, majs, isbergsallad och rädisor och varför inte lite hemmagjord Guacamole eller med lite böndipp
Servera med majs, sallad, vitt bröd, tacosås och nachoschips. Det blir gott, men jag är så OERHÖRT less på att se mina barns min när de känner smaken av oliver, så idag ersatte jag lagret med en ask frysta avocadobitar som jag lät tina upp och mosade ihop
Servera enchiladan med avocadon, majs, en blandad sallad, gräddfil och tacosås. tacosås. Skär avocadon i bitar, blanda med koriander och limesaft, smaka av med salt
Ett annat sätt är att servera en salsa på tärnade tomater, hackad rödlök, lite finhackad röd chili, koriander och limesaft istället för den färdiga tacosåsen (vill jag göra fredagsmyset vegetarisk slänger jag i lite bönor i salsan)
½ tsk tacosås. Görs med några urkärnade avocados, någon msk creme fraiche och jättefinhackad gul lök(så slipper man ha vitlökssmaken kvar hela kvällen) och lite salt
Även tacosåsen var ekologisk. Min underbara guacamole gjord på 1 mogen avocado, 1 burk crème fraiche, 1 vitlöksklyfta, saften från ½ lime, Herbamare och nymalen vitpeppar. 1 mogen avocado