Skiva tomater och lägg över hela fyllningen och till sist rätt så mycket ost. salladsblad, gurka, tomat, fetaost, rödlök - rör ner lite olivolja samt krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda
Strö så över hackade tomater, paprika, purjolök och majs. 2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form. 2 tomater
Hacka tomaterna i små bitar. Det är lätt att göra den glutenfri genom att byta ut pajdegen till en glutenfri pajdeg som passar väldigt bra till just denna tacopaj, se recept här
Skär tomaterna i små bitar medans köttfärsen får stå och puttra lite på svag värme. Sen kan du ha i tomaterna i köttfärsen eller ha i köttfärsen i pajformen och sedan lägga på tomaterna som ett täcke
Rör ner hackade tomater och paprika i röran. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Tärna tomaterna och strö över. Strö över kryddmixen, pressa i vitlök och tillsätt tomatpuré och vatten och koka ihop i 5 minuter. 2 st tomatpuré. 2 st tomater
Skiva sedan den gula löken och tomaten i skivor. 1 kvisttomat. Pajfyllning 500 g nötfärs 1 påse tacokrydda 1 lime, skal och saft 1 chili 1 kruka färsk koriander 1 gul lök 1 kvisttomat 4 dl crème fraîche 150 g lagrad ost, riven