Tacopaj paprika recept

Tacopaj

Tacopaj

Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten
Tacopaj i långpanna

Tacopaj i långpanna

paprika/chili smak. Pajdegen skall vila i kylskåpet i 30 minuter. Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen
Vegetarisk tacopaj med grönsaker

Vegetarisk tacopaj med grönsaker

Hacka ihop smör, mjöl och paprikapulver till en grynig massa. Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Lyxig tacopaj för många

Lyxig tacopaj för många

Strö så över hackade tomater, paprika, purjolök och majs. 2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form. 1 paprika
Tacopaj

Tacopaj

Rör ner hackade tomater och paprika i röran. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Tacopaj för många!

Tacopaj för många!

Hacka paprikan. Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Stark tacopaj

Stark tacopaj

Starta med att blanda ihop margarin, mjöl, paprikapulver och vatten och låt det vila kallt ett tag. Här ett recept på jättegod tacopaj men igår blev det vad vi hade hemma, dock inte så långt ifrån det som är på receptet
Tacopaj med sötpotatisbotten

Tacopaj med sötpotatisbotten

Ett tips är att även fylla den med broccoli och paprika så blir den ännu mer näringsrik och får lite härliga färger också
Tacopaj i stor ugnsform – recept

Tacopaj i stor ugnsform – recept

Skiva paprikan och lägg ovanpå. 1 röd paprika, gärna spetspaprika. Hacka samman smör och mjöl till en smulig massa, gärna i matbredare
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

Hacka lök och paprika i grova bitar. ) Nämligen en tacopaj med kyckling. När kycklingen fått lite färg,  blanda ner löken och paprikan och låt fräsa med en stund
Tacopaj

Tacopaj

4 Deg 3 dl vetemjöl 50 g smör eller margarin 1 dl kvarg (10 %) 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 1 msk smör eller margarin 2 tsk tacokrydda 1 dl vatten 2 dl crème fraiche (paprika, chili) 250 g körsbärstomater 2 - 2 1/2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Godaste tacopajen

Godaste tacopajen

Ett förslag till förbättring är att ersätta naturell creme fraiche mot creme fraiche paprika/chili. Recept på godaste tacopajen
Tacopaj VV

Tacopaj VV

Hacka lök, skär paprika i små bitar. Som ni kanske ser använde jag inga tomater i toppingen, pajen blir förmodligen både godare och vackrare med en röd färgklick men jag hade inga tomater hemma så det fick bli en tacopaj utan tomater
Glutenfri tacopaj och recept på tacokrydda

Glutenfri tacopaj och recept på tacokrydda

Skär paprikan i små tärningar. Idag får du därför recept på min tacopaj för att få lite omväxling, har inte haft det här receptet på bloggen förut
Tacopaj

Tacopaj

Täck pajen med tomat och chili, strö över osten och häll över lite paprikapulver. 2 dl Creme fraiche - paprika och chili. 1 tsk Paprikapulver
Tacopaj med kyckling

Tacopaj med kyckling

Förutom kycklingkött hade vi i majskorn och paprika, dom båda kan absolut säkert bytas ut om man föredrar något annat
Tacopaj á la LCHF

Tacopaj á la LCHF

En stor röd paprika. Hacka samtidigt paprikan i små tärningar. Häll över färsen när den är klar, över din botten och strö sedan på paprikan