Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten
Hacka ihop smör, mjöl och paprikapulver till en grynig massa. Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Strö så över hackade tomater, paprika, purjolök och majs. 2 gula lökar800 g köttfärs2 pkt tacokrydda1 stor brk tacosås1 påse riven ost300 g philadephiaost4 dl lätt creme fraiche2 tomater1 paprika1 liten brk majs1 purjolökMixa ihop pajdegen och tryck ut i en större ugnsfast form. 1 paprika
Rör ner hackade tomater och paprika i röran. Idag ställdes grillen åt sidan, regn-sol-regn-sol om vartannat… Valet blev istället denna goda och enkla tacopaj, där pajdegen inte behöver förgräddas
Starta med att blanda ihop margarin, mjöl, paprikapulver och vatten och låt det vila kallt ett tag. Här ett recept på jättegod tacopaj men igår blev det vad vi hade hemma, dock inte så långt ifrån det som är på receptet
Hacka lök och paprika i grova bitar. ) Nämligen en tacopaj med kyckling. När kycklingen fått lite färg, blanda ner löken och paprikan och låt fräsa med en stund
Hacka lök, skär paprika i små bitar. Som ni kanske ser använde jag inga tomater i toppingen, pajen blir förmodligen både godare och vackrare med en röd färgklick men jag hade inga tomater hemma så det fick bli en tacopaj utan tomater