Skiva tomater och lägg över. Blanda ihop creme fraiche med riven ost och klicka ut över tomaterna. Pajfyllning och topping1 gul lök600 g nötfärs1-2 tacokryddpåsar (beroende på hur kryddigt man vill ha det)0,5 pkt krossadetomater3 st tomater2,5 dl creme fraiche2 dl riven ostFinhacka löken, stek den mjuk. 0,5 pkt krossadetomater. 3 st tomater
Tillsätt krossadetomater, vatten, soja, fond och majs och rör om. Skär körsbärstomaterna i klyftor och lägg ut dem över ostsåsen som prydnad och pudra över lite paprikakrydda
Ingredienseren färdiglagad kyckling eller filéerost att rivaSmördegsplattorTomatsalsaSalsantomater på burk (krossade eller hela)gul löktorkad krossad vitlök (eller annan vitlök, färsk eller pulver)spiskumminsambal oelekpepparflingsalt (eller vanligt salt)hickorysalt (kan uteslutas)oreganospiskumminpaprikapulverEn jättegod paj inspirerad av detta RECEPT (klicka på texten)
Blanda all creme fraiche, majonnäs, krossadetomater och riven ost i en skål till en sås. Om du vill kan du toppa den med lökringar och/eller delade körsbärstomater innan eller efter gräddning
Tillsätt vitlök och tomater. Fantastiskt god & myyycket godare än en vanlig tacopaj med skal. 1 ask (á 200 g) Philadelphia naturell, EJ light 1 hackad gul lök 1 paprika 400 g blandfärs 2 msk olja 1 burk krossadetomater 2 pressade vitlöksklyftor 1 påse taco kryddmix 2 krm salt 2 krm nymald svartpeppar 2 tsk socker (framhäver smaken) 3 droppar tabasco ½-1 dm purjolök, skivad 100 g riven ost 100 g kärnfria oliver Serveras med