Sätt ugnen på 200°. Hacka ihop smör, mjöl och salt till en grynig massa, för hand eller i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en smidig deg
Gurka. Tacopaj har blivit min nya favorit, så enkelt att göra matlådor på och fantastiskt gott. Läsningen till måltiden blev tidningen Celiaki där jag har fått turen att pryda omslaget med en av mina bilder
sallad, tomat, majs, gurka, paprika, purjolök riven ost andra tacotillbehör efter smak Gör så här. Majsans tacopaj För 4-5 personer 50 g margarin 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl mjölk Fyllning
Den här gratängen är en köttfärssås som jag har täckt med den det goda osttäcket som man brukar ha på tacopajer där man blandar crème fraîche och riven ost
Vill man kan man göra den här i ett pajskal så blir det en tacopaj. isbergssallad, tomat, gurka, guacamole, salsa, Salabim stark kebabsås, rödlök, jalapenos, eventuellt även melon, majs och nachosLägg tacofärsen i botten på ugnsfast form
Servera med gräddfil och en sallad på gurka, tomat och avokado. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka grönsakerna, förutom tomaterna som skärs i skivor, och blanda crème fraiche med dipmixen
Pulled pork har blivit lika svennigt som tacopajen. Några gånger har jag stått där på hojparty och gnagt på en bit gurka, en grillad majskolv, en bit baguette och en skiva grillad fläskkarré
Något recept hade vi inte men med lite hjälp av ett inlägg här på bloggen om en vegetarisk tacopaj, där köttfärsen ersatts med linser, och en smula forskande på Google knåpade vi med gemensamma krafter ihop en alldeles utmärkt variant
Pulled pork är snart lika svennigt som tacopajen. Några gånger har jag stått där på hojparty och gnagt på en bit gurka, en grillad majskolv, en bit baguette och en skiva grillad fläskkarré