Stek köttfärsen och löken i en stekpanna och tillsätt tacomix, tacosås och paprika. 6 pers5 - 6 dl kokt pasta av valfri sort500 gr köttfärs2 paprikor1 hackad gul lök1 st påse Tacomix2 dl färdig tacosås3 ägg3 dl mjölkRiven ostRiven parmesansalt och pepparSätt ugnen på 200 grader
1 påse tacomix. 1 påse tacomix. Ni som följer mig på Instagram har sett att vi har haft fredagskänsla här i kväll med god middag (low-carb-onara), ett glas rödvin och se'n lite efterrätt på det
Tillsätt Tacomix och vatten samt tomatpurén. Tillsätt Tacomix och vatten samt tomatpurén. 1100 g köttfärs4 små till medelstora lökar2 påsar Tacomix, Old El Pasos är min favorit2 dl vatten. 1100 g köttfärs4 små till medelstora lökar2 påsar Tacomix, Old El Pasos är min favorit2 dl vatten
Vispa samman grädde, fresh island dip, tacomix och salsan. Ingredienser800 g kycklingfilè, strimlad1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, hackade2 dl majskorn4 st ananasringar, i småbitar4 dl grädde1 påse Fresh Island Dipsås (OLW)1 påse tacomix1½ dl Chunky Salsa2 dl riven ostGör så härBryn kycklingen i lite smör, krydda med salt och lite svartpeppar. 1 påse tacomix
Tro nu för all del inte att det är någon avancerad uppgift att blanda sin egen tacokrydda, för det är lätt som en plätt, men känn för den delen ingen press på att du måste svänga ihop din egen kryddblandning - det funkar lika bra med en köpt påse tacomix
1 påse tacomix. 1 påse tacomix. Tydligen är våra svenska "tacos" en ren parodi på äkta mexikansk mat. Men låt det vara så, eftersom det är så otroligt gott